Форум громадських проєктів

Понад 200 кам’янчан взяли участь в загальноміському форумі з написання громадських проектів для бюджету участі, який відбувся 16 січня в Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості.

Директор департаменту економічного розвитку міської ради Галина Єрмоленко подякував усім присутнім за активну громадську позицію та участь у житті міста і побажала втілення в життя всіх запланованих проектів.

Далі до слова запросили Людмилу Гончаренко і Ольгу Дудар, представників департаменту економічного розвитку міської ради, які розповіли про основні проекти, які здобули перемогу в минулі роки і були успішно реалізовані, а також визначили основні моменти в підготовці громадських проектів бюджету участі.

Як зазначили організатори, кількість кам’янчан, які відвідали форум, їх приємно вразило і в черговий раз довело, що городяни не бажають залишатися осторонь в рішення багатьох питань життя міста і прагнуть активно впливати на його розвиток.

Нагадаємо, що термін подачі громадських проектів на бюджет участі продовжений до 1 лютого 2020 року включно.

Стати учасником бюджету участі можна, заповнивши три обов’язкових бланка: бланк-заявку, декларацію авторства і бланк з підписами 20 осіб, які підтримують проект.

Більш докладно з описом категорій проектів і іншими деталями можна, якщо ознайомитися з Положенням про партіціпаторне бюджетування (бюджет участі), що затверджено рішенням міської ради від 04.10.2019 №1550-36 / VII.

Бланки для заповнення розміщені на офіційному сайті міської ради в розділі «Прозоре місто» – «Бюджет участі» – «Цикл бюджету участі 2020 року». Також ви можете їх отримати електронною поштою за попереднім запитом на e-mail: [email protected].

З будь-якими питаннями щодо бюджету участі можна звертатися у департамент економічного розвитку міської ради за адресою: площа Петра Калнишевського, 2, кабінет 313 і за телефоном: 55-41-31.