Як у Кам’янському на Різдво у футбол грали

Різдвяний Кубок з міні-футболу відбувся у  Кам’янському у спорткомплексі «Промінь». 

Це вже традиційний турнір з міні-футболу серед команд 2004-2006років народження, а саме, третій, що має символічну назву Кубок « Мрій».  

За Кубок,  за звання кращих, за чемпіонство  змагалися чотири команди міста. Після півфінальних матчів у боротьбі за третє місце зійшлися дві команди Дитячо-юнацької футбольної школи «Надія». З рахунком 6:4 старші перемогли над молодшими. Досвід дався взнаки.

Це був справжній фінал, який запам’ятається на довгі роки молодим футболістам і їхнім тренерам. У ньому за кубок і золоті медалі змагалися команди «Сталь-1926» і «Кам’янський виховний центр». Матч видався результативним і захоплюючим. Більш досвідчена «Сталь-1926» впевнено почала матч, диктувала свої умови гри, а за 8 хвилин до кінця матчу повела в рахунку – 6:1. Далі сталося непередбачуване: за півтори хвилини сталевари пропустили 3 м’ячі. Рахунок став 6:4 і тут вже «КВЦ» захопили ініціативу і за 2 хвилини до кінця матчу скоротили розрив у рахунку 6:5, але на більше не вистачило ані сил, ані часу. 

Голова комітету масового футболу Василь Вербецький і начальник управління молоді та спорту Кам’янської міської ради Едуард Коряк після матчу  вручили заслужені нагороди призерам і переможцям Кубка «Мрій» . Індивідуальний приз за підсумками футбольного сезону 2019 року Едуард Коряк вручив капітану команди «Сталь-1926» Ярославу Підіско, кращому гравцю серед молодих футболістів.