Нові сервіси ЦНАПу


У Кам’янському презентували пакет нових сервісів Центру надання адміністративних послуг.

Починаючи з 28 грудня всі клієнти ЦНАП можуть економити свій час і ресурси, користуючись послугами кур’єрської доставки. Для отримання паперового результату послуги тепер не обов’язково відвідувати ЦНАП – можна замовити послугу, не виходячи з дому чи офісу, і там же отримати її результат.


Сервіс швидкої оплати послуг у ЦНАП за допомогою смартфона 

На кожному робочому місці розміщена інформація з QR-кодом. Безпосередньо під час обслуговування громадянин може відсканувати за допомогою смартфона або планшета цей код і за посиланням, через браузер або банківський додаток, оплатити будь-яку з платних послуг, яка надається в ЦНАПі. Шаблони для оплати вже мають усі необхідні реквізити.


Волонтерскій проект «Знайди в ЦНАП друга». 

У кожному фронт-офісі ЦНАП розміщені спеціальні стенди з фото і коротким резюме тварин, які зараз знаходяться в притулку або на перетримці у волонтерів. Звернувши увагу на цю інформацію, громадяни зможуть знайти для себе улюбленця, а бездомні тварини – притулок.


Telegram канал Кам’янського ЦНАП

Сервіс дозволить оперативно інформувати всіх передплатників про останні новини в сфері публічних послуг, повідомляти про роботу ЦНАП і про всі доступні в Центрі сервіси та послуги.


Сервіс перекладу жестової мови в філіях ЦНАП

Центральний офіс ЦНАП із серпня поточного року підключений до сервісу Українського товариства глухих, який передбачає надання послуг перекладу жестовою мовою за допомогою використання технологій онлайн-зв’язку. Тепер сервіс доступний у всіх трьох відділеннях ЦНАП Кам’янського.

Цікаво, що протягом року Центри надання адміністративних послуг  у Кам’янському відвідали 250 тисяч чоловік. Умовно кажучи, кожен житель міста отримав в ЦНАП потрібну йому послугу