В області і Кам’янському – жодного випадку захворювання на коронавірус

Засідання з питань виконання міськими службами рішень і рекомендацій комісії ТЕБ та НС, які стосуються профілактики, протиепідемічних заходів, та запобіганню коронавірусної інфекції у Кам’янському провів 16 березня  міський голова Андрій Білоусов.

Тож яка ситуація в місті зараз?

– в установах освіти всіх форм власності до 3 квітня оголошено карантин;

– скасовані всі масові заходи;

– департаменти, управління, служби міста працюють в нормальному робочому режимі і дотримуються всіх пунктів протоколу комісії ТЕБ та НС;

– організовано дистанційне навчання;

– транспортна інфраструктура працює задовільно;

– комунальний транспорт, а також зупинки обробляються дезинфікуючими засобами;

– засоби масової інформації повідомляють актуальну інформацію про перебіг подій з вірусом : в державі, області, місті. Також постійно інформують про методи запобігання захворюванню  і способи профілактики віруса.

За розпорядженням Андрія Білоусова створено спеціальний штаб, який буде збиратися два рази на тиждень з усіма  службами для координацї роботи.

10 мільйонів гривень вже виділено з міського бюджету на першочергові заходи, спрямовані на боротьбу з коронавірусом.

На даний момент в Кам’янському і в Дніпропетровській області не виявлено жодного випадку захворювання на новий вірус. 

За потреби у інфекційне відділення міської лікарні №7 будуть направлятися люди, які контактували з хворими на коронавірус.

У разі встановлення діагнозу у хворої людини на коронавірус за вказівкою департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА пацієнтів перевезуть до