У Кам’янському відбувся виконком

Чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради відбулося 26 лютого під головуванням Олександра Чернишова, першого заступника міського голови.

Було розглянуто 23 основних та 12 додаткових питань порядку денного.  

Розпочато засідання було з приємного і урочистого: Олександр Чернишов за дорученням міського голови Андрія Білоусова вручив Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради керівнику Громадської спілки «Кам’янське об’єднання співвласників житла», голові ОСББ «Алмаз 2016» Тетяні Ткач та голові правління ОСББ «Ювілейний-67» Ганні Бондарець. Перший заступник висловив жінкам подяку за активну громадську позицію і діяльність та особистий внесок в реалізацію ефективних механізмів створення ОСББ у нашому місті. 

Після урочистостей були розглянуті серйозні питання пов’язані з бюджетом міста: проаналізували підсумки виконання бюджету за 2019 рік, затверджено план реалізації щодо організації виконання міського бюджету на 2020 рік – його наповнення і ефективне використання бюджетних коштів.

Був опрацьований блок житлових проблем: впорядкування черги та затвердження списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов, по вулиці Глаголєва переведення жилого приміщення у нежиле, взяття на облік громадян.

Постійно діюча комісія з питань визначення стану зелених насаджень на території міста та спостережна комісія при виконавчому комітеті міської ради – це новостворені комісії згідно рішень виконавчого комітету.

Також були ухвалені наступні рішення членами Кам’янського виконкому:

  • затвердили порядок видачі довідок, побутових характеристик, актів мешканцям приватного сектору та порядок видачі посвідчень реабілітованим громадянам;
  • надали відповідний дозвіл на розміщення зовнішньої реклами та проведення демонтажу рекламних засобів;
  • внесли необхідні зміни до рішення про балансову комісію виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

Наприкінці засідання обговорили весняний призов до лав української армії і прийняли необхідне рішення про черговий  призов громадян міста на строкову службу у 2020 році.