У Кам’янському відбувся міський чемпіонат з плавання

18 січня у Кам’янському відбулося урочисте відкриття  чемпіонату міста з плавання серед різних вікових категорій. Басейн «МіКомп», що приймав змагання, радо відчинив двері для дітей, юніорів та  дорослих. Біля 200 плавців різного віку змагалися різноманітними стилями плавання на дистанції 50 метрів.

Голова Кам’янської міської ради Андрій Білоусов приїхав особисто привітати учасників спортивних змагань.
«Я радий такій нагоді відкрити перший міський чемпіонат з плавання у 2020 році. Для мене це особлива честь. Ми завжди підтримували розвиток спорту взагалі,і плавання, зокрема. Дуже тішить, що серед учасників змагань багато юних спортсменів, а це означає, що наша програма «Школа плавання» , яку ми реалізуємо і впроваджуємо вже декілька років дає своє плоди. Готові й надалі поліпшувати умови для спортсменів у нашому місті», – зазначив мер Кам’янського.

Переможцями змагань серед спринтерів стала Вікторія Костроміна, друге місце посіла Роксолана Сулейманова. Серед чоловіків перемогу святкував Леонід Григорьєв, другим дістався фінішу Назар Селезньов.

Андрій Білоусов також виконав почесну місію – запустив табло зі зворотнім відліком, що відраховує час до XXXIII Олімпійських Ігор, що відбудуться у Парижі і куди поїдуть змагатися за високі міста наші спортсмени.