Спільне лихо – спільне подолання

Від перших днів карантину до подолання проблем, спричинених пандемією, долучилися численні волонтери з громадських організацій, закладів освіти, спортсмени, фермери, військові.  

Разом з тим, за ініціативи та підтримки Дніпропетровської обласної ради в області запрацював Координаційний центр допомоги літнім та самотнім людям, багатодітним родинам та родинам воїнів, загиблих в російсько-українській війні, дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім’ям – мешканцям міста Дніпро та Дніпропетровської області. 

Центр працює на базі Молодіжного центру «Освіторіум» (м. Дніпро)

Ініціативні українці  вже тривалий час забезпечують формування продовольчих наборів та зв’язок з громадянами різних соціальних категорій, які перебувають на карантині та потребують допомоги і підтримки.

Кам’янське долучилося до співпраці з Центром для підтримки вразливих верств населення. Спільно з департаментом соціальної політики Кам’янської міської ради волонтерами Центру надано цільову допомогу великим багатодітним сім’ям.

Сформовані продуктові набори у вигляді свіжих овочів отримали ті, хто, волею обставин, найгостріше відчуває скруту і потребує допомоги  –багатодітні родини, де виховується семеро і більше дітей.

Спільна біда згуртовує, спільна турбота об’єднує.