Ще одна людина у Кам’янському захворіла на коронавірус

16-17 квітня лабораторно було підтверджено 6 нових позитивних результатів на тест коронавірусу по Дніпропетровській області: три у Кривому Розі, 2 – у Дніпрі, Кам’янське – 1.  Наразі область має 88 людей хворих на коронавірус. 

У Кам’янському виявлено одного інфікованого. Це чоловік, який працює на ДМК. Вік його більше 30 років. Зараз він госпіталізований до 7-ої міської лікарні і перебуває під наглядом медиків. Правоохоронні органи встановлюють коло його спілкування щоби перевірити їх на можливе захворювання і контролювати їхню ізоляцію.

Станом на сьогоднішній день кількість випадків короновірусу у Кам’янському 11 осіб з різними формами ускладнення. Частина їх перебуває вдома на самоізоляції, частина у міській 7-ій лікарні, декілька перевезені до лікарні Дніпра.

«Чи втримаємо ми цю цифру – 88 інфікованих по Дніпропетровській області –  чи отримаємо великий стрибок у рості захворюваності – залежатиме від найближчих вихідних. Ще раз наголошую: святкуйте Великдень вдома. Тоді карантин завершиться швидше», – наголосив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.