Реконструкцією і ремонтом аварійної школи займатиметься Дніпропетровська ОДА

Розмови про необхідність серйозної реконструкції 20-ої школи у Кам’янському не вщухають від минулого літа, коли трапилася аварійна ситуація. Нарешті, здається, конструктивне рішення з цього питання знайдене і реконструкцією будівлі займеться область.

На найближчій сесії депутатами Кам’янської міської ради має бути ухвалене рішення про надання дозволу Департаменту ЖКГ та будівництва Кам’янського міськради на передачу функцій замовника робіт (реконструкції) на об’єкті «Середня загальноосвітня школа №20 ім. А.І. Стовби» Департаменту капітального будівництва Дніпропетровської обласної адміністрації. Цим рішенням Департаменту ЖКГ та будівництва Кам’янського міської ради доручається передати проектно-кошторисну документацію та експертний звіт щодо розгляду проектної документації по об’єкту.

Варто нагадати, що руйнування фасаду 20-ої школи відбулося в період літніх канікул 2019 року. Тоді, на щастя, у момент аварії ніхто не постраждав.
Згодом, у жовтні минулого року під час поїздки до Кам’янського, після відвідин аварійної будівлі школи, тодішній голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко висловив готовність до спільного фінансування робіт з реконструкції школи.