Під Києвом здають будинок за 100 тисяч гривень на добу: як він виглядає

Неподалік від Києва, у селі Ходосівка, здають в оренду будинок за 99 тисяч гривень на добу.

РБК-Україна дізналося на порталі OLX, що особливого у цьому будинку.

За 10 хвилин від Києва у селі Ходосівка Обухівського району здається в оренду британський маєток площею 900 кв. м. Будинок розташований на земельній ділянці в 1 гектар, з власним басейном та безлімітним паркінгом.

В оголошенні йдеться, що маєток ідеально підходить для проведення весіль, VIP-заходів, телешоу, фотосесій або вечірок. Він має простору в'їзну зону, рояльну залу, сім спалень, бібліотеку з каміном, ігрову кімнату та домашній кінотеатр, які, за словами авторів оголошення, створюють всі умови для незабутніх подій.

Будинок оснащений сучасною технікою, включаючи пральну, сушильну та посудомийну машини, кондиціонери, автономне опалення та Wi-Fi. Вартість оренди стартує від 2640 дол. (99 тис. грн) на добу, а умови залежать від тривалості та дня тижня.

Маєток у британському стилі під Києвом (Фото – OLX)

Нагадаємо, РБК-Україна писало, що восени 2024 року в Києві спостерігається підвищення цін на оренду квартир. Основними факторами є збільшений попит на житло через повернення студентів на навчання та приїзд переселенців.

Найбільший попит спостерігається на однокімнатні та двокімнатні квартири біля університетів та станцій метро, які є популярними через зручне розташування та доступність. Також активно шукають житло в спальних районах, таких як Троєщина, Виноградар і Дарниця.

Також ми розповідали, як скласти надійний договір про оренду житла, щоб і орендарі, і орендодавці були впевнені у своїй безпеці.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.