Нарада із головами органів самоорганізації населення

Днями у Кам’янському в адміністративній будівлі по просп.Свободи, 2/1 відбулась нарада із головами органів самоорганізації населення (ОСН). Нарада відбулася  за участі громадскості та представників «Дніпропетровськгаззбут» і КАТП 042802.

На початку зустрічі Світлана Колісніченко, заступник міського голови, керуюча справами виконавчого комітету Кам’янської міської ради проінформувала, що наше місто одне з небагатьох міст України де надається фінансова підтримка діяльності органів самоорганізації населення і у місті затверджена відповідна програма.

«Подібні наради ми плануємо проводити щомісяця, за необхідності залучаючи до участі в них представників інших установ та організації міста. Міська влада готова до конструктивної співпраці у вирішенні тих проблем, з якими ви та мешканці ваших територій стикаєтесь щодня», ‑ наголосила Світлана Колісніченко.

Гострим питанням на нараді була скарга на відсутність платіжок про сплату за доставку газу у багатьох мешканців приватного сектору. Це дуже турбує кам’янчан.

«З огляду на вашу інформацію щодо відсутності квітанцій ми будемо звертатись для вирішення цієї проблеми до керівництва міського відділення Укрпошти, бо саме із Укрпоштою  було заключено відповідний договір. За нашою інформацією в лютому було доставлено всі квитанції за січень, квитанції за лютий будуть розноситись найближчим часом», ‑ відповів Олександр Товмач.

Представникам ТОВ «Дніпропетровськгаззбут» були задані різноманітні запитання від людей: про суми, які приходять в квитанціях, про порядок нарахування коштів за доставку газу, про вже встановлені загальнобудинкові лічильники газу та про відключення абонентів через боржників, які є на їх лінії.

Без відповіді та роз’яснення не залишилось жодне питання.

Представники КАТП 042802 Ігор Іванків, директор підприємства та Володимир Резніченко, його заступник відповіли кам’янчанам на питання пов’язані з діяльністю їхнього підприємства. Порушені питання стосувались більш акуратного збору та вивезення сміття сміттєвозами.

За  підсумкам зустрічі Дмитро Губський, начальник відділу організації діяльності ОСН та ОСББ міської ради, зазначив, що відділ розраховує на ефективну співпрацю із органами самоорганізації населення, що дозволить якісно і вчасно вирішувати гострі проблемні питання мешканців Кам’янського.