Молодь запрошує до інтернет марафону

«#Я_відповідальний_громадянин» –  таку назву має новий інтернет марафон або челендж до якого запрошує приєднатися усіх бажаючих кам’янчан управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.

Так, на жаль, він знову буде стосуватися теми короновірусу і спробі завадити розповсюдженню хвороби на наших українських теренах. Через обмежувальні профілактичні заходи, що діють зараз по всій державі багато людей сидять вдома і користуються соціальними мережами, проводячи різні челенджи: благодійні, просвітницькі, спортивні, кулінарні. Багато людей прагнуть поширити інформацію про небезпеку захворювання і про необхідність дотримання профілактичних заходів та закликають дотримуватися до рекомендацій медиків:

–  ретельно мити руки;

– обробляти руки спиртовмісними засобами;

– прикривати обличчя рукою чи серветкою під час кашлю чи чханні;

– уникати великого скупчення людей;

– за появи перших симптомів будь-яких респіраторних захворювань звертатися до лікарів;

– правильно термічно обробляти їжу тваринного походження;

– користуватися  захисною маскою;

– без особливих потреб не виходити з хати і залишатися  вдома.

На сьогодні вже багато людей ходять вулицями Кам’янського у захисних масках. Задля підвищення громадської  свідомості щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції Молодіжна рада запустила у соціальних мережах марафон-челендж, який має назву: «#Я_відповідальний_громадянин»

Умови його наступні: 

-Опублікувати в соціальних мережах фото у захисній масці.

Відмітити сторінку Молодіжної ради (Instagram:@molod.rada, Facebook: Молодіжна рада місто Кам’янське).

– Запросити до челенджу трьох своїх друзів.

-Зробити хештег: «#разом_з_МР #Я_відповідальний_громадянин».

Головна мета марафону це створення громадської свідомості у мешканців Кам’янського та продемонструвати усім, що кам’янчане є соціально відповідальними,  дотримуються рекомендацій Міністерства охорони здоров’я.

Молодіжна рада  бажає всім міцного здоров’я,  корисно провести час в рамках карантину, а також запрошує кам’янчан активно долучитися до їхньої ініціативи, дотримуватися безпекових рекомендацій, які зупинять короновірус і повернуть людей до нормального життя.