Міський центр зайнятості інформує кам’янчан

Роботодавцями станом на сьогодні подано до міського центру зайнятості  41 пакет документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

22 позитивних рішення вже ухвалено про надання такої допомоги для покриття витрат на заробітну плату 313 працівників.

Також у міському центрі зайнятості нагадують всім зацікавленим особам, що необхідна допомога по частковому безробіттю надається роботодавцям із числа суб’єктів малого та середнього бізнеса, які змушені були зупинити чи скоротити свою діяльність у зв’язку з карантином. Також у центрі наголошують, що строк звернення за отриманням такої допомоги збільшено з 30 до 90 днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності.

Якщо цікавить детальна інформація про порядок і умови отримання допомоги по частковому безробіттю, то можна ознайомитися з нею на сайті державної служби зайнятості за наступним посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/pokrokova-instrukciya-shchodo-otrymannya-dopomogy-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period 

За необхідною додатковою інформацією можна звертатись до відділу взаємодії з роботодавцями Кам’янського міського центру зайнятості за наступними телефонами: (056) 955-43-88, (068) 684-03-62.