Креативні педагоги обмінялися творчим досвідом

«Креативний підхід до перевірки результатів навчання» – так називався методичний захід, що відбувся 28 січня 2020 року у нашому місті з предмету варіативної частини освітньої програми елементарного підрівня початкової мистецької освіти за програмою «Імпровізація для початківців», який пройшов на базі Лівобережної школи мистецтв. В рамках творчої зустрічі своїм досвідом ділились викладачі Криворізької міської музичної школи №13

В рамках заходу були розглянуті питання методичної роботи. Відеоряд з фрагментів уроків викладачів Криворізької міської музичної школи №13 з предмету імпровізації представив етапи розвитку творчих здібностей учнів на початковому рівні навчання. Наприкінці заходу у виконанні  учнів І – ІІ класів фортепіанного відділу була показана музична вистава «Як козенята вовка до музичної школи повернули»

За змістом і формою проведений захід був направлений на стимулювання дітей до творчого розвитку. Це питання  на сьогодні є актуальним і своєчасним. У заході взяли участь викладачі Лівобережної школи мистецтв і дитячої музичної школи №6 м. Кам’янського.

Педагогічні колективи мистецьких шкіл обопільно висловили щиру подяку за професійно корисний методичний захід, побажали колегам творчих успіхів та сподівання на подальшу співпрацю.