Кам’янські «Весняні зорі» серед кращих!

Нещодавно стало відомо, що від 10 до 26 квітня у м. Кам’янець-Подільський в режимі онлайн проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радея-Dance».

Варто зазначити, що у конкурсі брали участь креативні і харизматичні хореографічні колективи з усього світу. Тож, до Всесвітнього дню танцю, 29 квітня, професійне журі визначило переможців.

Наше місто на конкурсі представляли учні Кам’янської школи мистецтв – хореографічний колектив «Весняні зорі» (учні 3 класу, викладач Двінський Олександр Володимирович). Наші юні танцюристи посіли третє місце в номінації «Народна хореографія» (молодша вікова категорія).

Цього тижня призери отримали довгоочікуваний диплом і сертифікат на 30% знижку у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Радея-Dance 2021». На жаль, не обійшлося без недоладності. Як відзначили в Школі мистецтв, у сертифікаті і списку переможців наше місто було назване Кам’янкою замість Кам’янського. Адміністрація закладу має намір зв’язатися з організаторами конкурсу у Кам’янці-Подільському для виправлення помилки.