Титулований боксер Денис Берінчик провів відкриті тренування в Кам’янському

18 жовтня Кам’янське з офіційним візитом відвідав український боксер, срібний призер Олімпійських ігор – 2012 Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Берінчик. Для юних спортсменів Кам’янського боксер провів відкриті тренування в Академії боксу, в Центрі спортивних єдиноборств ЗОШ № 24 та в ДЮСШ № 1.
«Головна мета мого приїзду – популяризація спорту. Я неодноразово бував у вашому місті, це рідні для мене краї. Зараз у вас багато залів, де тренується велика кількість хлопців, яких я можу навчити чомусь новому, провести відкрите тренування, а також дати можливість доторкнутися до чемпіонських поясів, щоб вони бачили до чого прагнути», – сказав Берінчик.
У спортивному залі Академії боксу (колишнє ПТУ № 25) титулованого спортсмена зустрів мер міста Андрій Білоусов, а також тренери і їх юні вихованці. Перед першим тренуванням український боксер поспілкувався з дітьми, які тренуються в залі. Під час розминки Денис Берінчик та Андрій Білоусов вийшли на ринг, де працювали в парі на лапах, відпрацьовуючи техніку ударів і захисту.
«Для нас велика честь зустрічати в гостях спортсмена такого високого рівня. Я бажаю Денису і надалі радувати нас своїми перемогами, а всім хлопцям, які займаються боксом – ставати чемпіонами», – сказав Андрій Білоусов.