Відкриті двері Південного райвідділку поліції

Днями, з нагоди п’ятиріччя від дня прийняття Закону України «Про пробацію» Південний районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області провів «День відкритих дверей» для представників державних установ та громадських організацій міста Кам’янського. 

До відділку завітали заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Кам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Коваленко, волонтери пробації Євген Лантюхов та Сергій Озерний, старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Південного відділення поліції Олександр Молодченко, заступник начальника СП Південного відділення поліції Владислав Воробйов, заступник начальника – начальник відділу СВПР Державної установи «Кам’янська виправна колонія (№34)» Каріна Абрамович, начальник Південного ВДВС м. Кам’янське ГТУЮ у Дніпропетровській області Юлія Ніколайчик, начальник циклу загальноправових дисциплін Дніпровського центру ПКП ДКВС України Олена Попазова.

Присутніх привітав начальник відділку Ігор Данилко, а співробітники відділку розповіли учасникам заходу про етапи створення та розвитку пробації в Україні, її основні завдання, мету пробації та її види, напрями роботи та досягнення Південного районного відділу. Зустріч проходила у формі діалогу та відкритої дискусії, тому всі учасники мали змогу отримати відповідь на всі їх питання.

Підбиваючи підсумки зустрічі, начальник відділку Ігор Данилко подякував усім присутнім за розуміння, підтримку, співпрацю та допомогу в розбудові пробації, адже досягнення мети можливо завдяки об’єднанню можливостей органів та організацій державного та недержавного сектору.