Великому місту – велику дезінфекцію

Нещодавно повідомлялося про передачу АК «Дніпро Азот» рятувальникам області понад 5 тонн гіпохлориту натрію. Нині, на виконання доручення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області надзвичайники спільно з представниками органів місцевої влади, Національної поліції та «Міської інформаційної служби» здійснили захід, спрямований на протидію поширенню вірусної інфекції на території Кам’янського.

Вчора з допомогою пожежно-рятувальної техніки, використовуючи спеціальний дезінфікуючий засіб, рятувальники обробили центральні вулиці та проспекти міста. До робіт від ДСНС області залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Сьогодні, 26 березня, з 21.00 до 22.30 заплановано продовжити дезінфекцію міста: Лівобережного, Дніпробудівського житлових масивів, а також вулиць соцміста та «баму».

Надзвичайники закликають громадян зберігати спокій та нагадують про необхідність відходити на безпечну відстань від спецтехніки, що рухається містом із проблисковими маячками, та прибирати на безпечну відстань припарковані автотранспортні засоби.