УВАГА! Карантин у Кам’янському! Міська влада інформує!

11 березня Урядом України запроваджено карантин по всій країні з метою убезпечити населення від епідемії коронавіруса COVID-2019. Дія карантину з 12 березня до 3 квітня.

12 березня за дорученням Андрія Білоусова, Кам’янського міського голови, Олександр Чернишов, його перший заступник, провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС).

На час карантину у Кам’янському  заборонено і скасовано проведення розважальних та спортивних масових заходів, в яких запланована участь більше 200 осіб. Таке рішення ухвалили комісії ТЕБ та НС.

Санітарну обробку громадського транспорту покладено на управління транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради, яке зобов’яже керівників підприємств-перевізників усіх форм власності дотримуватися відповідних санітарних норм і правил, а також це управління забезпечить розміщення наочної інформації про профілактику захворюваності коронавірусом

Департаменту з гуманітарних питань міської ради рекомендовано за необхідності організувати роботу чергових груп в дошкільних навчальних закладах та навчальні заняття в дистанційній формі навчання.

Проводити роз’яснювальну роботу з власниками торгово-розважальних центрів, закладів ресторанного господарства та готельного бізнесу про профілактику захворюваності доручено департаменту муніципальних послуг та розвитку підприємництва міської ради.

Інформацію про першочергові фінансові витрати на проведення лікувально-профілактичних, діагностичних та протиепідемічних заходів доручено надати  Управлінню охорони здоров’я міської ради.

Також доручено керівництву КП «УКОЖФ» забезпечити проведення санітарної обробки в гуртожитках дезінфікуючими засобами.

Огляд пацієнтів з високою температурою медики будуть проводити на дому.

Засоби масової інформації систематично будуть надавати інформацію про поточну ситуацію в місті стосовно карантину і заходів безпеки проти коронавіруса.