У російському Ростові прогриміли вибухи, працювала ППО (відео)

У російському Ростові-на-Дону пролунали вибухи цього ранку, 24 жовтня. У місті працювали системи протиповітряної оборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеві Telegram-канали та губернатора Ростовської області Василя Голубєва.

Попередньо, у небі над Ростовом пролунали два вибухи, це сталося над північною частиною міста у Суворовському, Північному районах, а також на Воєнведі. Вибухи були досить гучними.

У мережі почали розповідати, що системи ППО працювали нібито по українським безпілотникам, які начебто могли летіти у бік місцевого нафтосховища.

Як розповів губернатор Ростовської області, установки ППО працювали о 0:08 за місцевим часом. За його словами, цілі, по яких вони били, знаходилися на території України.

"Відпрацювали успішно по повітряних цілях у зоні "СВО", за межами Ростовської області", – стверджує він.

Вибухи в Ростові та області

Нагадаємо, на території РФ останнім часом все частіше гримлять вибухи та стаються пожежі, а також звучать повідомлення про роботу ППО та "атаки дронів". Не винятком стала і Ростовська область.

Так, наприклад, вранці 26 вересня в Таганрозі в цьому регіоні прогриміли вибухи. У мережі публікували фотографії слідів у небі над містом після вибухів.

Раніше перед цим, 7 вересня, у Ростові-на-Дону РФ біля штабу Південного військового округу стався вибух, а також виникла пожежа.

Сильні вибухи лунали в Ростові та 21 серпня. Тоді місцеві ЗМІ вигадали нібито "збиття трьох ракет С-200".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.