У Камʼянському пройшла чергова сесія міської ради

У Камʼянскому 12 травня пройшло засідання чергової 33-ї сесії  міської ради. Було розглянуто 122 основних питання.

На початку засідання депутати прийняли звернення до міст, з якими громада має партнерські стосунки, щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів в Олімпійських іграх та Азійських іграх. 

Міська рада затвердила зміни до міського бюджету, які передбачають перерозподіл коштів спрямованих на вирішення важливих питань життя територіальної громади.

Міська рада прийняла рішення про перейменування вулиці Республіканської на вулицю Української Добровольчої Армії.

З метою впорядкування об’єктів топоніміки на території міста прийнято рішення про віднесення до провулку 1-го Буковинського (колишня назва «пров.1-й  Бестужева»), у складі якого знаходиться житловий будинок №18, житлових будинків №1,  1а,  2,  2а,  3,  4,  5,  6,  7,  8,  9,  10,  11,  12,  13,  14,  15, 16, 17, 20, 22, 24 по провулку Бестужева.

До Екологічної програми Кам’янської міської територіальної громади внесено зміни, які передбачають виділення коштів на обстеження спеціалістами держпідприємства “Радон” частини території колишнього Придніпровського хімзаводу, на яких за даними ДП «Бар’єр» зафіксовані точкові коливання радіаційного фону.

Окрім того, були прийняті рішення про затвердження статутів окремих комунальних закладів, внесення змін до міських програм, про надання згоди на прийняття у комунальну власність громади об’єктів житлового фонду та комунальної інфраструктури, розглянуті земельні питання.

Окрім того, на підставі особистих заяв депутатів Кам’янської міської ради Матюхи Володимира Івановича та Антощенка Івана Григоровича прийняли рішення про дострокове припинення здійснення ними депутатських повноважень. Обидва депутати обиралися до міської ради від політичної партії ОПЗЖ та на початку повномасштабного вторгнення російської федерації оголосили про вихід з фракції.