Стало відомо, на яких напрямках Росія зараз зосереджує основні сили в Україні

Станом на сьогодні російські війська зосереджують всі свої основні сили на Маріуполі та ізюмському напрямку. А всі інші – це відволікаючий маневр окупантів, де вони не мають спроможностей для наступу.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів військовий експерт Олег Жданов.

"Маріуполь і ізюмський напрямок – це два напрямки, де противник на сьогодні зосереджує основні зусилля. Усі решта напрямків вони використовують зараз як відволікаючий маневр і розвідку нашої оборони. На інших напрямках у них немає сил і засобів, щоби здійснити хоча б якусь значну наступальну операцію…Тому там вони фактично діють на авось. Вони наступають – немає успіху – відкотилися. Успіх є – продовжують проводити наступ – потім наші ідуть в контрнаступ і вибивають їх. І ось такий підхід вже продовжується другий тиждень", – зазначив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Ізюмському районі продовжує збільшуватися кількість живої сили РФ та її техніки. Російські окупанти риють окопи, встановлюють бліндажі, ховаючись у лісах.

Додамо, що українські захисники продовжують утримувати позиції на території заводу "Азовсталь" в заблокованому Маріуполі, який постійно піддається бомбардуванням.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.