Пробне ЗНО для школярів Кам’янського

Стало відомо, що пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших предметів – 17 червень 2020 року. Про це йдеться у  наказі Українського центру оцінювання якості освіти, оприлюдненому сьогодні, 22 травня 2020 року.

Відтепер оновлені запрошення-перепустки з адресами пунктів пробного тестування будуть з’являтися в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО від 1 червня. Для входу в особисті кабінети на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти необхідно ввести логін і пароль, отримані раніше від РЦОЯО.

Для друку запрошення-перепустки необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку» – документ завантажиться в форматі PDF, після чого його можна буде роздрукувати.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування буде відбуватися за наявності:

  • оригіналу документа, за яким проходила реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-карта і т. ін);
  • запрошення-перепустки;
  • засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (в тому числі виготовлені самостійно).


Учасникам ЗНО рекомендується мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, за бажанням, прозору пляшку з питною водою і антисептик для санітарної обробки для рук.

Дізнатися про результати пробного ЗНО можна буде за допомогою онлайн-сервісу. Для цього учаснику потрібно буде занести свої відповіді в спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» в такі терміни:

– 15-17 червня – з української мови та літератури;
– 17-19 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, німецької, французької та іспанської мов.

Для тих, хто скористається такою можливістю, результати тестування з української мови будуть оприлюднені до 21 червня, з решти предметів – до 23 червня.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО-2020 відбудеться 25 червня – 17 липня, результати стануть відомі до 29 липня.