Про громадські роботи у міській раді

Перша нарада відділу праці та соціально-трудових відносин Кам’янської міської ради відбулася 5 лютого. Головне питання наради –  організація у Кам’янському громадських робіт протягом 2020 року.

Іван Процик, керівник відділу праці та соціально-трудових відносин міської ради, повідомив, що у міському бюджеті на 2020 рік передбачені кошти на реалізацію Програми зайнятості населення м. Кам’янського на 2018-2022 роки в розмірі 249 тисяч гривень і доповів усім присутнім на нараді, що виконкомом були внесені зміни до рішення виконавчого комітету міської ради «Про організацію громадських робіт» та затверджено перелік видів робіт, які можуть застосовуватись для організації громадських робіт в місті у 2020 році, серед яких:

  • догляд за громадянами у закладах соціальної сфери;
  • будівельні та ремонтні роботи на об’єктах соціальної сфери;
  • надання допомоги учасникам АТО, ООС, та їхнім родинам;
  • роботи по розчищенню снігових заметів;
  • благоустрій.

Зазначимо, що у нараді взяли участь предствники комунальних підприємств міста, територіальних центрів соціального обслуговування та Кам’янського міського центру зайнятості, а також представники виконавчих органів міської ради. 

Представники роботодавців, які плануються долучитися до проведення громадських робіт, наприкінці наради, мали змогу отримати відповіді на питання, що їх турбують від представників Кам’янського міського центру зайнятості і відділу праці та соціально-трудових відносин, особливо щодо укладання договорів на проведення вищезазначених робіт.