Причин для паніки не має

Як часто буває у нас в сучасному житті поширюється певна інформація, що занепокоює і вимагає надати відповідей на турботи і пояснити у чому полягає ситуація чи певні обставини. 

Так, нещодавно деякі засоби масової інформації повідомили про ймовірність злиття протитуберкульозного диспансеру міста з профільним медичним закладом «Фтизіатрія» у Дніпрі.

Віталій Мандзюк, виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Кам’янської міської ради прокоментував ці чутки наступним чином:

«Медична реформа в Україні торкнулася всіх сфер медицини. Протитуберкульозний диспансер знаходиться в обласному підпорядкуванні. Кам’янське не впливає на процес його реорганізації. Рішення про закриття медустанови і злиття його з ДОКЛПО «Фтизіатрія» (м Дніпро) приймаються на рівні області. Поки такого рішення немає, але навіть якщо воно буде пацієнти не залишаться без спеціалізованого лікування. Амбулаторну ланку буде повністю збережено. У кам’янчан буде доступ до лікарів фтизіатрів. Хворі ж з відкритою формою туберкульозу будуть отримувати повноцінне стаціонарне лікування у місті Дніпро».

Наразі  управління охорони здоров’я вивчає питання для максимально ефективного вирішення цієї проблеми і відповідально заявляє, що будуть використані всі можливі способи задля забезпечення містян якісною медичною допомогою і наголошують: ПРИЧИН ДЛЯ ПАНІКИ НЕ МАЄ!