Он-лайн фестиваль юних документалістів

Клуб документального кіна Docudays UA «Прометей» юнацького відділу Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка у Кам’янському запрошує мешканців міста на 17-й фестиваль документального кіна «Docudays UA 2020» в он-лайн форматі, що присвячений темі дорослішання, правам дитини та ролі молоді в обговоренні суспільно важливих питань.

Публічні он-лайн трансляції триватимуть від 24 квітня до 3 травня включно на сайті docudays.ua після реєстрації у віртуальному кінотеатрі DOCU/SPACE.
Понад 45 дискусій правозахисної програми RIGHTS NOW!, лекцій та зустрічей з майстрами документалістики DOCU/КЛАС; розмови про життя і про кіно з режисерами фестивальних стрічок та кінокритиками.

Щовечора, протягом усіх днів фестивалю також показуватимуть 10-серійний фільм «Село» французького режисера Клер Сімон.

Всі охочі зможуть зареєструватися для дистанційного спілкування з «книгами» в Живій Бібліотеці від 27 квітня до 2 травня включно. Підліткам з різних куточків України пропонується взяти участь в он-лайн студії документального кіна, де під керівництвом режисерів-документалістів вони будуть створювати в DOCU/Таборі власні документальні стрічки про життя під час перебування на карантині.