Нові Ataman’и на автошляхах міста.

Комунальний автопарк Кам’янського поповнюється новими комфортабельними автобусами ISUZU «Аtaman». Така можливість стає реальністю завдяки міській програмі розвитку транспорту.

Чимало автобусів міста вже давно застаріли, їхні технічні характеристики та зовнішній вигляд важко назвати привабливим. Придбання нових сучасних автобусів – успішний крок у розвитку міського комунального транспорту.

Начальник управління транспортної інфраструктури та зв’язку Кам’янської міської ради Д. Конельський повідомляє: «Програма розвитку комунального автотранспорту розрахована не на один рік. Торік було придбано 20 комфортабельних автобусів, що успішно працюють на чотирьох маршрутах: 7, 23А, 18А, 30»

Цікаво, що автобуси, зібрані на черкаському заводі з японських комплектуючих, мають охайні та просторі салони, а низька підлога, пристосована для проїзду людей, які користуються інвалідними візками. Загальна місткість салону – 52 пасажири.

Загалом у рамках програми розширення комунального автопарку та поліпшення якості пасажирських перевезень заплановано купівлю до сотні таких автобусів.