Молодіжне командотворення заради майбутнього країни

У Кам’янському на базі культурно-молодіжного центру «М.И.Р.H.U.B.»     10-го лютого 2020 року відбувся практичний тренінг з командотворення для членів Молодіжної ради міста.

Тренінг проводився директором з розвитку українсько-європейської компанії «Smart Transformation» Світланою Щербань та регіональним директором Дмитром Чайкою. Організатором заходу виступило управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.

Метою тренінгу було залучення молоді Кам’янського до культури Лідерства, ознайомлення учасників з інструментами керування змінами, постановки цілей та роботі в команді.

Молоді люди вчились керувати змінами за допомогою SWOT-аналізу, розглядали поняття «ефективна команда», говорили про Лідерство та призначення Лідера. Також учасники тренінгу планували і пропонували зміни формулюючи своє бачення Молодіжної ради міста та говорили про стосунки і клімат в команді під час розробки її Кодексу Поведінки.

Організатори заходу сподіваються, що такі навички стануть у пригоді молодим кам’янчанам не лише під час співробітництва у Молодіжній раді, а й у майбутньому. Адже активна молодь завжди була і буде  рушійною силою змін і трансформацій, яких так прагне і потребує українське суспільство сьогодні.