Квест допитливих кам’янчан

Днями у Кам’янському відбувся молодіжний квест «Територія Smart Young», організаторами якого виступили управління молоді та спорту міської ради і комунальний заклад «Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганні взяли участь 8 команд до 5 осіб у кожній: «Молодіжна рада» міста, «ЗІП», «Коксохіміки», «Металург», «Медики», «VIP ДМК», «Теледесант», а також команда комунального закладу «Міський центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» – «Ми всі однакові».

Травневий квест «Територія Smart Young» охопив центральну частину Кам’янського. Стартував він у парку культури та відпочинку, далі команди вирушили до палацу «Металургів», зняли власне відео біля Заводського РАГСу, розгадували загадки біля різних знакових об’єктів на проспекті Гімназичному, а потім сквером по проспекту Свободи вирушили до пам’ятного знаку загиблим бійцям, що на майдані Героїв та виконавши завдання, рушили до знаку «Я люблю Кам’янське». Фінішували учасники  біля літньої естради Центрального міського парку.

Варто зазначити, що для команди «Ми всі однакові» було розроблено окремий маршрут. Задля безпеки вони виконували завдання лише на території парку, але, як і решта переможців, були відзначені золотими медалями.

Без сумніву можна сказати, що у квесті не було переможених, адже всі команди отримали масу задоволення. Проте у справжньому змаганні завжди існують переможці. «Золото» отримала команда «VIP ДМК», що виконала усі завдання за годину та прийшла до фінішу першою. Друге місце посіла команда «ЗІП», а трійку лідерів замкнула команда «Молодіжна рада».

Усі команди привітав начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, який вручив переможцям та призерам відзнаки, а решті учасників грамоти.