Індустріальному місту – достойний відпочинок

Попри затяжну і прохолодну весну, пляжі і набережні Кам’янського вже нині  готові приймати відпочивальників. До офіційного відкриття правобережної і лівобережної зон відпочинку тут був виконаний ряд робіт з благоустрою: замінені розбиті урни, встановлені додаткові лавки, пофарбовано обладнання, проведено ремонт доріг, проведено додаткове освітлення.

До того ж, у місцях де це було необхідно, було завезено і розрівняно пісок, викошені бур’яни. Прибережне дно водойм було обстежено на наявність небезпечних предметів. У правобережній зоні відпочинку від 8-ї год. до 19-ї год. забезпечено щоденне патрулювання рятувальників. Працюють ногомийки і питний фонтанчик.

Серед нововведень цього року – впорядкування острова на Дніпробуді, де проведено освітлення, видалені аварійні дерева і сухостій, скошено трава. Відремонтовано покриття на містку до міських пляжів. Ця територія завжди користувалося популярністю серед любителів пробіжок та відпочинку на природі.

Не обійдена увагою і лівобережна набережна, де виконаний чималий фронт робіт, пляжі підготовлені до прийому відпочивальників, відремонтовані лавки, обладнаний спортмайданчик та огорожі на схилах.

У понеділок, 1 червня, міський голова Кам’янського, разом з представниками Депаратмента ЖКГ та підрядниками, які виконували роботи, прийняли підготовлені зони відпочинку до експлуатації.

 «Сьогодні ми прийняли до експлуатації міські пляжі правого і лівого берега. Хоча погода в ці дні і не особливо сонячна, ми зробили все необхідне, щоб зони відпочинку були відкриті для відвідування своєчасно. Хочу повідомити, що в цьому році ми приступили до розробки проектно-кошторисної документації з повної реконструкції правобережної зони відпочинку. Уже в наступному році ми хочемо почати будувати тут сучасний пляж з плитковим покриттям хідників, сучасним обладнанням, душовими, туалетами. Ми повністю відремонтуємо міст (проте, він все одно залишиться закритим для руху транспорту), обладнаємо велодоріжки, встановимо красиве освітлення, зробимо футбольні, волейбольні міні-поля, майданчики для гри в бадмінтон і багато іншого. Все, щоб люди могли повноцінно відпочивати на центральному міському пляжі та набережної, яка стане повністю сучасною. У цьому році наша задача – зробити проєкт і пройти експертизу. Працюючи над реконструкцією, думаю, впораємося протягом двох років»,  – підсумував Андрій Білоусов.