Громадське обговорення екологічно небезпечного виробництва

За повідомленням департаменту екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради, за інформацією з Єдиного реєстру оцінки впливу на довкілля Міністерства енергетики та захисту довкілля України, 24.03.2020 о 10:00 в приміщенні ресторану «Європейський» (вулиця Портова 2г), планується проведення громадських слухань стосовно планованої діяльності ТОВ «Рокобан».

Зазначеним підприємством планується здійснення діяльності зі збирання, перевезення, зберігання, оброблення та утилізації небезпечних відходів та подальшим виготовленням м’ясокістної муки, тваринних кормів на підприємстві за адресою: м. Кам’янське, пров. Баглійський, 2.

Зі Звітом з оцінки впливу на довкілля громадськість може ознайомитись на сайті Міністерства енергетики та захисту довкілля України в Єдиному реєстрі оцінки впливу на довкілля за посиланням: http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/4740/reports/1R9kUumoQ-.pdf 

Усі зауваження та пропозиції громадськості щодо планованої діяльності, необхідно надсилати до уповноваженого органу Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Поштова адреса: 

03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, відділ оцінки впливу на довкілля. Контактна особа: Гладун Євгеній Євгенійович, тел. (044) 206-20-89, електронна адреса: [email protected],

Зауваження та пропозиції також можуть надаватись усно під час проведення громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань.