Допомога вірменської громади лікарням Кам’янського

Саме під час темних часів найліпше видно світлих людей. Приємно, що національні меншини, які мешкають в нашому місті не залишаються осторонь, коли мова йде про конкретну допомогу і підтримку у боротьбі з коронавірусною інфекцією. 

Так, за ініціативою вірменської спільноти міста, яку очолює Роман Чобанян, було надано допомогу міській лікарні №9. Представники вірменського народу передали до медичної установи набори одноразового захисного одягу, антисептичні засоби, захисні медичні маски, екрани, щитки.

Як стало відомо, вірменська громада буде щодня забезпечувати обідами лікарів 9-ої лікарні, що працюють тимчасово під час пандемії у 7-ій міській лікарні аж до самого кінця карантинних заходів у місті.

Подібна ініціатива може викликати тільки повагу до братнього народу і ми будемо сподіватися, що й інші національні меншини, які мешкають разом з українцями на території Кам’янського, підтримають подібні доброчинні ініціативи і проєкти та будуть впроваджувати у нас в місті задля скорішого повернення до нормального людського життя, що обов’язково настане після здолання коронавірусу.