Дбаючи про родини загиблих та опікуючись ветеранами

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов провів 3 лютого чергову робочу зустріч з керівництвом громадських організацій «Патріот-2015» та «Сім’ї загиблих Героїв Кам’янського».

Подібні наради проводяться декілька разів на місяць. На них розглядаються проблемні питання, з якими звертаються члени сімей загиблих військовослужбовців, учасники і ветерани АТО-ООС.

На зустрічі були присутні керівники департаментів соціальної політики, житлово-комунального господарства та будівництва, охорони здоров’я міської ради й інших управлінь. З кожного порушеного питання міський голова надав необхідні доручення відповідальним особам.

«Вирішення всіх питань до їхнього остаточного врегулювання я взяв під свій особистий контроль. Я вважаю нашим обов’язком допомагати учасникам бойових дій у вирішенні тих проблем, з якими вони сьогодні стикаються», – сказав Андрій Білоусов.

Керівники громадських організацій П. Некритий і О. Самойлович подякували міському голові за постійну і всебічну допомогу у вирішенні соціальних, побутових та багатьох інших питань, з якими до них звертаються члени сімей загиблих, ветерани та учасники ООС.