Центр Михайла Драгоманова на замовлення Інституту публічної політики та консалтингу “Інполіт” провів соціальне дослідження у місті Кам’янському перед місцевими виборами 25 жовтня.

Дослідження проводились 15-16 жовтня серед жителів Кам’янського старше 18 років, які будуть приймати участь у місцевих виборах. В опитуванні прийняли участь 1280 людей статистична похибка не перевищує 2%

Згідно опитування, якби вибори відбулись у найближчу неділю, мером Кам’янського найбільше шансів стати має Дмитро Шабля від політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” за нього готові проголосувати 27,8% жителів міста. На другому місті знаходиться діючий мер міста Андрій Білоусов від політичної партії “Бджола” за нього свій голос готови віддати 22,9% респондентів. На третьому місці Максим Голосний від політичної партії ВО “Батьківщина” с 10,2% голосів респондентів, інші кандидати набирають меньше 10%. Зі своїм голосом ще не визначелись 12,7% респондентів.

На виборах до міської ради лідером з результатом 25,9% підтримки респондентів політична партія “СЛУГА НАРОДУ”. Також прохідний барьєр долають ще 7 партій: Партія “Бджола” (Андрія Білоусова) – 15,1%, партія “Опозиційна платформа – За ЖИТТЯ”(Тетяня Чередник) – 10,5%, партія ВО “Батьківщина”(Олександр Плахотник) – 8,2%, партія Блок Вілкула “Українська перспектива” – 7,3%, партія ВО “Свобода”(Олександр Замковий) – 5,3%, партія “Пропозиція” (Олена Демішева) – 5,2%, інщі партії не долають прохідного бар’єру у 5%.