Андрій Білоусов інспектує Кам’янське

Перед весняними святами Кам’янський міський голова Андрій Білоусов перевірив роботу комунальних служб і здійснив вже традиційний об’їзд міста.

За результатами перевірки міський голова дав декілька доручень відповідним комунальним службам, а саме над пішохідним переходом на Гімназичному проспекті встановлять світлофор із жовтим попереджувальним світлом. Його оснащено діодною підсвіткою, яка вмикатиметься одночасно з вуличним освітленням і підсвічуватиме пішохідний перехід в темний час доби. 

В минулому році таких світлофорів встановили 3, а в цьому вже 5 і планують ще 15. Основна мета цих світлофорів забезпечити безпеку людей: водіїв і пішоходів.

Головним підсумком проведеної інспекції міським головою стало наступне:

«Сьогодні я підписав розпорядження про проведення місячника з благоустрою міста. У минулому році, перед зимою, ми прибрали все листя з вулиць і дворів. Зараз приблизно шість бригад в різних частинах міста прибирають пісок з узбіч доріг. Працює кілька машин-пилососів, а також працюють 2 бригади, завдання яких у найближчі 2-3 тижні ліквідувати ями на основних дорогах міста. З квітня ми приступимо до повноцінного ремонту доріг в нашому місті», ‑ зазначив Андрій Білоусов.