В Кам’янському вперше пройшла міська легкоатлетична естафета

40 команд з легкої атлетики вперше змагались у Кам’янському в рамках міської естафети. Змагання організували до Дня фізичної культури та спорту. 25 команд представляли школи міста, ще 13 – вищі навчальні заклади. Також своїх спортсменів на змаганнях презентували ДЮСШ№1 та металургійний комбінат. Змагання проходили у Центральному парку міста.

Абсолютним переможцем та кращою серед студентів стала команда Кам’янського коледжу фізичного виховання. На другому місці серед спортсменів вишів – студенти Металургійного коледжу, «бронза» – у другої команди коледжу фізичного виховання «Южкокс».

Серед шкіл перше місце посіла команда навчального закладу №3, на другому місці – учні школи №44, на третьому – школи №38. Останнім одержати «золото» на естафеті завадила травма спортсмена просто біля фінішу.

Легка атлетика – це королева спорту! Сьогодні у нас немає програвших, бо наша молодь найкраща! Активно тренуйтесь до наступної естафети, щоб показати ще кращі результати, – побажав начальник управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард КОряк.