У Кам’янському відбувся Чемпіонат міста з черлідингу

На базі СК «Прометей» відбувся чемпіонат Кам’янського з черлідингу, в рамках якого пройшов чемпіонат ДЮСШ №2 «Зірочки Прометея».

Понад 200 спортсменів різного віку змагалися між собою і дарували глядачам яскраві емоції, повідомила тренерка команди «Прометей» Альона Козинець.

Було підтримано добру традицію допомоги українським захисникам. Просто на спортивному заході зібрали кошти, які передали волонтеру Яні Репеті на покупку необхідного обладнання для військових.

«Висловлюємо вдячність кожному, хто долучився до цього свята спорту. Окрема вдячність директору КЗСК «Прометей» Анатолію Івашині, директору ДЮСШ №2 Євгену Оніпко, директору управління молоді та спорту Едуарду Коряку, президенту міської федерації черліденгу Тетяні Залогіній за високий рівень організації змагань. Дякуємо Всеукраїнській федерації черліденгу за підтримку і можливість розвиватись. Дякуємо нашим спортсменам, їх батькам, тренерам за вклад у розвиток черліденгу! Разом ми сильні та непереможні! Тож вирушаємо далі до нових перемог», – підсумувала Альона Козинець.