У Кам’янському відбулися змагання з фігурного катання на роликових ковзанах

22 квітня у Кам’янськомуна арені КСК “Дніпровець” провели відкритий чемпіонат міста та фестиваль “Kam’yanske Fest” з фігурного катання на роликових ковзанах. 

У змаганнях взяли участь близько ста спортсменів із Кам’янського, Нікополя, Дніпра, Харкова та Сум.

На спортивне свято завітав начальник Управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк. Він привітав усіх спортсменів і побажав яскравих перемог не тільки в Україні, а й на міжнародній арені, а також миру, щастя та перемоги. Е. Коряк вручив дипломи учасникам міжнародних змагань з фігурного катання на роликових ковзанах “Online Open De France 2023”, які проходили 25-26 березня.

За результатами відкритого чемпіонату та фестивалю кам’янські фігуристи показали такі результати:

Золото: Катерина Литвишко, Аріна Токарєва, Анна Бєляєва, Софія Абдулаєва, Ассоль Леня, Аріадна Горбачева, Ігор Старовойтов, Ніка Корабльова, Олександра Подгородецька, Марія Гриб, Аріана Рябко, Аріна Топчій, Ксенія Власенко, Амалія Рябко, Дар’я Шульга, Олена Бандурко, Злата Сметська, Іванка Давидова, Єсенія Щербина.

Срібло: Єлизавета Слюсар, Ульяна Мироненко.

Бронза: Маргарита Тарадайко, Анастасія Іванова.

Золоту нагороду та кубок отримав шоу-гурт “Crazy Frog” у складі Діани та Романа Лишенко, Веронікі та Аріни Прасол, Олександри Грицай, Софії Коваленко.

Прекрасно виступили наші учасники в категорії “Дебют”: Олександр Генералов, Єлизавета Лісовець та Вероніка Барбуль отримали сертифікат “Курсу початкової підготовки з фігурного катання на роликових ковзанах”.