У Кам’янському «Сильним бути модно»

31 травня о 16:00 в Центральному парку культури і відпочинку Кам’янського за підтримки міського голови Андрія Білоусова відбудеться спортивно-масовий захід – «Сильним бути модно». Це фестиваль, на якому будуть представлені спортивні федерації нашого міста з різних видів спорту, відкриті тренування із запального кросфіту, а також пройдуть міські турніри з ВМХ та скейтбордингу.

Основна мета – залучення дітей, підлітків, молоді та мешканців міста до занять масовими видами спорту та змістового відпочинку. Популяризація рухової активності та здорового способу життя. Допомога дітям та їхнім батькам у визначенні задатків, здібностей, схильностей в певному виді спорту та надання перспектив юним спортсменам.

Спортивний фестиваль «Сильним бути модно» – це чудова можливість провести останній день весни у компанії однодумців, талановитих спортсменів, які поділяться своїм досвідом та дадуть відповіді на всі цікаві запитання. Гучна музика, море позитивних емоцій і спеціальний конкурс від організаторів – Центру молодіжних ініціатив.

ВХІД ВІЛЬНИЙ! Приходь і проведи свій час весело та з користю!