У Кам’янському пройшов Всеукраїнський турнір з боксу

26 листопада у Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшли фінальні поєдинки Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого пам’яті майстра спорту Олександра Янченка.

Протягом чотирьох днів свої сили на змаганнях випробовували 126 юніорів та юніорок 2008-2009 р.н. із 7 областей України, з них 16 – камʼянчан. Спортсмени змагалися у різних вагових категоріях – від 42 кг. до 80+ кг.

За підсумками турніру переможцями і призерами стали понад півсотні учасників. Найсильніші здобули медалі, грамоти та грошові відзнаки.

Крім того, було визначено й тріумфаторів у чотирьох номінаціях. Кубки отримали:

Кирило Пшеничний (Харківська область) – “За волю до перемоги”;

Ілля Мельніков (Іларіонове) – “За найвидовищніший бій”;

Артем Петрів (Івано-Франківськ) – “За технічну майстерність”;

Родіон Сидоров (Камʼянське) – “Найкращий боксер”.

До церемонії нагородження приєднався міський голова Андрій Білоусов.

“Бокс – один з найпопулярніших видів спорту у Кам’янському. Сьогодні, 26 листопада, завершився Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті нашого видатного земляка – майстра спорту Олександра Янченка. 

Протягом трьох днів змагань на ринг вийшли 126 представників різних боксерських шкіл та клубів із 7 областей України. Наше місто представляли 16 спортсменів.

Фінальні поєдинки були дуже видовищними. Дякую спортсменам та їх наставникам за майстерність та високий рівень підготовки. Взяв участь у церемонії нагородження переможців, а також вручив пам’ятні подарунки організаторам.

Вдячні голові Дніпропетровської ОВА Сергію Лисаку за підтримку проведення змагань.

Гартуємо молодь, щоб ворог тремтів!”, – написав Білоусов у телеграм-каналі.