У Кам’янському пройшов обласний турнір з греко-римської боротьби

5 листопада на базі дитячо-юнацької спортивної школи №1 відбувся VІІІ традиційний відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Леоніда Сотника. 

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

У змаганнях прийняли участь близько 80 спортсменів з 8 міст нашої країни. На церемонії відкритті були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, дружина Леоніда Сотника – Валентина Сотник, директор ДЮСШ №1 Микита Івашина, директор СК «Прометей» Анатолій Івашина та голова федерації з греко-римської боротьби Юрій Нікітенко.

Начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк привітав присутніх на заході. 

«Греко-римська боротьба – один із найдавніших олімпійських видів спорту. Він має величезну популярність в нашому місті у підростаючого покоління. Мені дуже приємно, що в нашому місті проводиться турнір пам’яті тренера з великої літери, який виховав чимало майстрів боротьби. Успіху вам і процвітання греко-римської боротьби. Віримо в перемогу наших Збройних Сил, які надихають всіх на спортивні подвиги», – сказав Едуард Коряк.

За підсумками змагань ДЮСШ №3 у загальнокомандному заліку посіли І місце. В особистому – п’ять перших місць, три других та чотири третіх місць.