У Камʼянському відкрили волейбольний сезон

Минулими вихідними поблизу БАМівського ставка у Південному районі міста відбувся турнір «Кубок відкриття сезону з волейболу 2023». Цю зону відпочинку оновили минулого року.  З’явилася можливість проводити тут активне дозвілля.

У волейбольному турнірі взяли участь сім команд, кожна складалася з чотирьох чоловіків та двох жінок. Як зазначила президент громадської організації «Федерація волейболу Кам’янського» Тетяна Борис, протягом усіх змагань спортсмени створювали безліч напружених моментів. 

За результатами змагань команда «Паляниця» стала чемпіоном турніру. В фіналі вони зустрілися з командою «Спартак» і перемогли з рахунком 2:0. За бронзу змагалися команди «Позитив» і «Фенікс». «Позитив» зумів здобути перемогу з рахунком 2:1, посівши третє місце на турнірі.

Голова обласної спілки ФСТ «Спартак», майстер спорту з волейболу Вікторія Орєшина відзначила, що цей захід виявився чудовим стартом нового волейбольного сезону у місті: «Усі учасники турніру мали чудову можливість обмінятися досвідом, оволодіти новими тактиками та стратегіями гри».

Начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк висловив свою вдячність усім учасникам змагань та вручив подарунки від громадської організації «Бджола». Він особисто передав волейбольні м’ячі ветерану-волейболісту Олексію Чоху та чемпіонам Всеукраїнського турніру з волейболу команді «Паляниця».