Суперфінал України з баскетболу 3×3 в Кам’янському: як це було(фото)

В суботу 3 липня в Центральному парку Кам’янського стартував Суперфінал чемпіонату України з баскетболу 3X3. Це означає, що кожна команда нараховує по три гравця. Перед тим, баскетболісти демонстрували свої вміння – забивали м’яч у різних стилях та зі своїми фінтами. Серед них також влаштували змагання.

Хтось забивав м’яч, перестрибнуши через велосипед, хтось через двох людей, що сиділи один на одному. До фінтів баскетболісти активно залучали дівчат з танцювального клубу. Останнє, до речі, допомогло завоювати додаткові симпатії глядачів та суддів.

Кульмінацією суперфіналу, стали звісно матчі між гравцями. Невелика кількість гравців, та обмежена площа зробили гру динамічною, голи забивали блискавично, а учасники команд розважали глядачів красивими та професійними фінтами. Команди приїхали з найвіддаленіших куточків України – Одеси, Львову, Полтави, Києва.

Аби урізноманітнити захід, ведучі влаштували танцювальний конкурс. В фіналі відбувся справжній баттл – одним з учасників виявився брейк-дансер, а його оппонентка вразила всіх пластикою та емоційністю. Врешті, перемога дісталась Марії і в якості призу вона отримала фірмову футболку Федерації баскетболу України.