Спортсмени з тхеквондо та велокросу захищатимуть честь Камʼянського на чемпіонаті України

Камʼянське по праву вважається наспортивнішим містом країни. Традиційно міська влада проводжає на змагання спортсменів. І тепер на чемпіонати України вирушають спортсмени з двох видів спорту: тхеквондо та велокрос. 

Спортсмени Кам’янської міської федерації тхеквондо, вихованці ДЮСШ №№ 1, 3, 4 разом зі своїми тренерами у складі збірної команди області вирушать до міста Луцьк, де з 23 по 26 березня відбудуться чемпіонати України серед молодших юнаків, юнаків та юніорів, а також фінал Всеукраїнської Гімназіади з олімпійського виду спорту тхеквондо. У цих змаганнях братимуть участь 25 спортсменів Камʼянського.

Команда ДЮСШ №4 у складі збірної команди області прийме  участь у чемпіонаті та Кубку України з велокросу. Змагання проходитимуть у місті Черкаси з 24 по 26 березня. Від Кам’янського на змагання вирушать 4 спортсмена та їх тренер.

Тренерам та спортсменам міської федерації тхеквондо і команді ДЮСШ №4  з велокросу вручили сертифікати, які допоможуть їм поїхати на всеукраїнські змагання.

«Від ГО «Бджола» вручили сертифікати, які нададуть змогу оплатити проїзд та проживання нашим спортсменам. Окрема подяка міському голові Андрію Білоусову та керівнику управління молоді та спорту Коряку Едуарду за всебічну підтримку спорту в нашому місті», – сказав Олександр Лукашов.

З початку року спортсмени з різних видів спорту гідно представляють місто на всеукраїнських та світових змаганнях.

«Ми тримаємо свій спортивний фронт. У нас дуже багато досягнень уже в першому кварталі. Все робимо для того, щоб вони вирушили на ці змагання, щоб вони підготувалися», – підкреслив Едуард Коряк.