Міський голова Кам’янського подякував БК «Прометей» за перемогу на чемпіонаті України

5 червня Кам’янський міський голова Андрій Білоусов вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» капітану чоловічої баскетбольної команди клубу «Прометей» Сергію Алфьорову.

«Дякую за вашу перемогу на чемпіонаті України. Досягаючи таких високих результатів, ви прославляєте наше місто на всю країну. Зі свого боку ми також робимо все для підтримки спорту. Сьогодні, завдяки спільній роботі міста та обласної державної адміністрації, ми маємо такий потужний спортивний комплекс «Прометей», який дає можливість проводити змагання найвищого рівня і повноцінні тренування. Ми пишаємося нашою командою БК «Прометей». Бажаю вам у наступному році виграти перше місце в Суперлізі», – сказав Андрій Білоусов.

«Упевнений, що з такою підтримкою у нас все складеться добре. Будемо й надалі радувати наших уболівальників і місто хорошою грою і перемогами. Також я дуже радий і хочу подякувати вам за те, що в нашому місті добудують арену Євробаскет. Ця потужна спортивна споруда дасть поштовх для розвитку всіх спортивних напрямків», – сказав капітан БК «Прометей» Сергій Алфьоров.

Найбільший спортивний комплекс у Дніпропетровській області, розрахований на 3024 глядацьких місця, почнуть добудовувати вже цього літа. Завдяки зусиллям Андрія Білоусова Кабінет Міністрів виділив місту на ці цілі 60 мільйонів гривень.