Мер Андрій Білоусов привітав кікбоксерів з Кам’янського з успішним виступом на чемпіонаті світу в Ірландії

З 15 по 19 жовтня в ірландському місті Корк проходив чемпіонат Світу з кікбоксингу за версією ISKA, в якому брали участь 545 спортсменів з 32 країн. До складу національної збірної команди України з кікбоксингу увійшли два спортсмена з Кам’янського – кандидат в майстри спорту, чемпіон України з кікбоксингу Валентин Клімов і майстер спорту України Владислав Бігун, які тренуються під керівництвом заслуженого тренера України з кікбоксингу Олександра Панібудьласка.

У складній боротьбі з професіоналами світового рівня наші спортсмени завоювали I і II місце. Валентин Клімов став чемпіоном світу з кікбоксингу і завоював золоту медаль в розділі «семі контакт» і срібну в розділі «К-1». Владислав Бігун отримав срібну медаль в розділі «семі контакт» і бронзові медалі в розділах «лайт контакт» і «К-1».

«Для мене велика честь привітати вас з успішними виступами на чемпіонаті світу з кікбоксингу. Це дуже високі досягнення і я вдячний тренеру за те, що готує таких професійних майстрів, які прославляють наше місто. Щиро бажаю вам подальших успіхів у спорті. Знайте, що завжди можете розраховувати на нашу підтримку», – сказав Андрій Білоусов.

Мер вручив спортсменам подячні листи і подарункові сертифікати.

За надану допомогу при підготовці до змагань Олександр Панібудьласка передав міському голові Андрію Білоусову і його заступнику Костянтину Саусь подячні грамоти та медаль від Президента Всесвітньої Асоціації кікбоксингу.

Завдяки перемозі наших спортсменів в загальному заліку національна збірна України з кікбоксингу зайняла друге місце.