Козаки з Кам’янського привезли нагороди з Чемпіонату світу

У місті Брегенц (Австрія) завершився 10-й ювілейний Чемпіонат світу з козацького двобою та Кубок світу з кікбоксингу WKU, який проходив 11-14 листопада. В змаганнях приймали участь близько 1000 спортсменів з 40 країн світу.

До складу збірної команди України увійшли 27 учасників різних вікових категорій. Серед них – 6 спортсменів представляли КЗ «ДЮСШ №1» КМР.

Вихованців спортивної школи підготував тренер-викладач Євген Гобов. Він також брав участь у змаганнях та виконав норматив Майстра спорту України міжнародного класу (МСУМК) з козацького двобою. Євген Гобов виступав у категорії дорослі: 19 років і старше, вагова категорія 93+ кг. Він став срібним призером Чемпіонату світу в розділі «Герць-3» (ММА-full).

Спортсмени КЗ «ДЮСШ №1» КМР також продемонстрували чудові результати.

В категорії “юніори”, 16-18 років, вагова категорія до 70 кг, в розділі «Борня-3» (MMA-light)срібним призером змагань став Станіслав Тимченко.

В категорії “юніори”, 16-18 років, вагова категорія до 60 кг, в розділі «Борня-3» (MMA-light)перемогу в фіналі здобув В’ячеслав Тимченко. Спортсмен став володарем поясу чемпіона та виконав норматив Майстру спорту України з козацького двобою.

Бронзову нагороду Чемпіонату світу виборов Микита Перемичко.

В категорії “юніори”, 10-12 та 13-15 років, вагова категорія до 45 кг, в розділі «Борня-2» (Kick-light) переможницею фінального поєдинку та володарем поясу чемпіона стала Єлизавета Стогній.

В категорії “юніори”, 10-12 та 13-15 років, вагова категорія до 35 кг, в розділі «Борня-3» (ММА-light) срібним призером змагань став Павло Соловйов.

Загалом вихованці КЗ «ДЮСШ №1» КМР разом зі своїм тренером вибороли 2 чемпіонські пояси, 2 золотих, 2 срібних та 1 бронзову нагороди.