Кам’янська Дитячо-юнацька спортивна школа № 4 прийняла в свої ряди юних вихованців

9 жовтня в Дитячо-юнацькій спортивній школі № 4 відбулося щорічне традиційне свято «Посвята в спортсмени».

У новому навчальному році відділення дзюдо, тхеквондо, спортивної акробатики, художньої гімнастики та інші прийняли до своїх лав близько 200 хлопчиків і дівчаток, які незабаром будуть представляти наше місто на змаганнях різного рівня.
Тренерів, спортсменів і батьків привітав Кам’янський міський голова Андрій Білоусов.

«Сьогодні дружний спортивний колектив школи зустрічає в своїх стінах нове покоління юних спортсменів. ДЮСШ № 4 – одна з найсильніших спортивних шкіл нашої області. За 35 років ви виховали не одне покоління спортсменів найвищого рівня. Бажаю вам творчої енергії і сил в досягненні намічених цілей. А ми і далі будемо надавати всіляку підтримку для того, щоб ваша школа жила, розвивалася і якнайбільше людей займалися спортом. Особлива подяка тренерам і батькам, які розуміють, підтримують і вірять в своїх дітей», – сказав мер.

За багаторічну працю, професіоналізм, майстерність і досягнення високих результатів у сфері спорту Нагрудний знак «За заслуги перед містом» III ступеня Андрій Білоусов вручив тренеру-викладачу спортивної акробатики Ларисі Коноваловій. Тренерський колектив школи також був відзначений Почесними грамотами виконавчого комітету.
Сьогодні в школі займаються і підвищують свою майстерність більше 800 учнів, працює 33 тренера-викладача.

Директор спортивної школи Олександр Кірпа також привітав новачків з початком спортивної кар’єри і подякував батькам за вибір 4-ї ДЮСШ.

«Девіз нашої школи – «Ми виховуємо справжніх чемпіонів». Щороку наші спортсмени стають переможцями різноманітних змагань, прославляють рідне місто на всю країну. 10 провідних спортсменів щомісяця отримують стипендію міського голови. Дякую керівництву міста і депутатському корпусу за підтримку. Міцного здоров’я і успіхів усім учням і тренерському колективу», – сказав директор спортшколи.

Вихованці ДЮСШ №4, які займаються не перший рік, підготували для гостей показові виступи. Малюки прочитали клятву і тепер з гордістю можуть носити звання «спортсмен».