ЗСУ під Авдіївкою ліквідували росіян, які пішли на штурм на “гольф-карах” (відео)

Українські воїни на Авдіївському напрямку за допомогою дронів і артилерії знищили окупантів, які на "гольф-карах" вирушили на штурм.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на 47 бригаду ЗСУ.

"Арта разом із FPV-дронами 47 окремої механізованої бригади змішує ворога з брудом на Авдіївському напрямку", – йдеться в заяві.

Воїни зазначили, що останнім часом окупанти все частіше стали виїжджати на штурми на "гольф-карах", які в РФ видають за "новітню розробку" свого оборонпрому.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Нагадаємо, нещодавно українським захисникам довелося вийти з Авдіївки, оборона якої продовжувалась з початку повномасштабного вторгнення.

Як зазначав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, якби союзники передали б нашим військовим боєприпаси вчасно, то з Авдіївки не довелося б відступати. Після цього в районі населеного пункту було втрачено контроль над кількома селами.

Також ЗСУ повідомляли, що російські окупанти застрягли в районі Авдіївки та не можуть просуватися далі. Основні зусилля вони зосереджують у районі Новомихайлівки.

Як писало The New York Times, наступ Росії навколо Авдіївки сповільнюється після швидких успіхів. Україна спрямувала значні сили для захисту цього району, а російські війська атакують у відкритих полях з невеликим прикриттям.

Сьогодні Третя штурмова бригада повідомила, що під Авдіївкою за останній тиждень знищили батальйон окупантів. Також їм вдалося уразити два танки та ворожі дрони.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.