Зимові молодіжні ігри у Кам’янському

На базі комунального закладу «СК «Прометей» 19 лютого у Кам’янському вперше провели спортивно-масовий захід «Зимові молодіжні ігри».

Організаторами виступили управління молоді та спорту Кам’янської міської ради та комунальний заклад «Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» КМР.

Участь у «Зимових молодіжних іграх» взяли 5 команд: Комерційного технікуму ДДТУ, Економічного коледжу ДДТУ, Придніпровського державного металургійного коледжу, Кам’янського державного енергетичного технікуму та команда Молодіжної ради.

Студенти презентували свої команди, позмагалися у спортивних естафетах та конкурсі капітанів. Всі вони продемонстрували спритність, креативне мислення і юнацьку завзятість.

Переможцем перших «Зимових молодіжних ігор» стала команда Комерційного технікуму ДДТУ. Окрім медалей та дипломів переможці отримали сертифікати на безкоштовне проведення тематичного заходу у Культурно-молодіжному центрі «М.И.Р. HUB».

Друге місце посіла команда металургійного коледжу, на третьому – студенти енергетичного технікуму. Їх також відзначили грамотами, медалями та квитками у кіноконцертний зал «Мир».

Яскраві враження усім своїм виступом подарували художні гімнастки комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №2».